Modules

UAB-Online is modulair opgebouwd. Als terminal of havenautoriteit kunt zelf bepalen uit welke modules en functionaliteiten uw UAB-Online wordt samengesteld. Als u een functionaliteit wilt die niet opgenomen is in onderstaand overzicht, neem dan contact met ons op. We ontwikkelen graag een module op maat voor u.

Mogelijkheden

Module PDF bijvoegen

Met deze module kunnen schippers bij het aanmelden een foto of pdf uploaden zodat u al bij de vooraanmelding relevante documenten ontvangt en daar direct op kunt anticiperen.

img
img

Module AIS koppeling

Met deze module kunt u per aangemeld schip zowel de locatie van aanmelden als de huidige locatie van het schip inzien. Deze meldingen worden direct in UAB-Online weergegeven: er is geen losse applicatie meer nodig.

Module VOW Checklist

Met deze module kunnen ingevulde VOW-Checklist (Verladers Overleg Werkgroep) laad/losovereenkomst afgedrukt worden. De antwoorden op de checklist worden automatisch uit de aanmelding van de schipper gehaald. Dit bespaart u veel invoerwerkzaamheden.

img
img

Module Surveyor

Met deze module kunt u in de terugkoppeling naar de schipper ook een surveyor opnemen. Op die manier wordt de surveyor automatisch op de hoogte gesteld van zowel de aanmelding en als de terugkoppeling. Dat bespaart u veel tijd in uw communicatie met de surveyor.

Module Web API

Met deze module kunt u aanmeldingen direct beschikbaar krijgen in uw eigen systeem. Vervolgens kunt u vanuit dat systeem direct een terugkoppeling geven aan de schipper.

img
img

Module Feedback Informatie Website

Op deze website kunt u uw werkwijzen, documenten en dergelijke plaatsen. Dit is een standaard website die vormgegeven kan worden in uw eigen huisstijl. Door middel van een koppeling naar uw eigen systeem, kan de planning gepubliceerd worden op de website (module feedback website koppeling).

Module Feedback Website Koppeling

Met deze koppeling kunnen gegevens vanuit uw eigen systeem direct op de feedback website geplaatst worden. Op deze website kunnen schippers, bevrachters, surveyors, klanten en ook agenten vervolgens inzage krijgen in de verwachtte aan- en afmeertijden. Het aantal telefonische vragen aan de loading master zal hierdoor drastisch afnemen.

Er kan per gebruikersgroep bepaald worden welke informatie getoond wordt. De informatie wordt standaard in een tabel weergegeven.

img
img

Module Planningsweergave

In deze module wordt de planning in een blokkenscherm weergegeven. Dit vergroot uw overzicht: het is in één oogopslag duidelijk wat de verwachte aan- en afmeertijden van de verschillende aangemelde schepen zijn.

Module Steigerplanning

Terminals die geen eigen planningsysteem hebben, kunnen met hulp van deze module hun planning direct op de UAB-Online feedback website maken. Deze module werkt alleen als er ook gebruik gemaakt wordt van de modules ‘Feedback Informatie Website’ en ‘Feedback Website Koppeling’.

Na het inplannen kan een activiteit in deze module ook definitief gemaakt worden, zodat deze direct op de feedback website zichtbaar wordt voor de schippers en andere gebruikers.

img

Interesse?


Heeft u interesse in één of meerdere van de bovengenoemde modules of mist u functionaliteit, neem dan gerust contact met ons op.