Terminals

UAB-Online werkt eenvoudig. Vanuit UAB-Online ontvangt u per e-mail aanmeldingen van schippers met de door u gewenste gegevens van het schip. U kunt daarnaast op ieder gewenst moment per terminal een overzicht maken van de aangemelde schepen. Zo krijgt u beter en sneller inzicht in de hoeveelheid schepen die in uw terminal(s) geladen en gelost moeten worden.

Om schippers de gelegenheid te geven zich vooraf via UAB-Online bij u aan te melden, stelt u eenmalig een aanmeldformulier op met daarop de algemene en terminal specifieke vragen die ingevuld moeten worden. U kunt per fysieke terminallocatie een of meerdere eigen aanmeldformulier(en) maken. Schippers die inloggen op UAB-Online kunnen een van deze aanmeldformulieren selecteren en ingevuld aan u terugsturen.

Het is mogelijk om aangemelde schepen vanuit UAB-Online feedback te geven over de verwachte wachttijd. Dit vergroot de acceptatie en bereidheid van schippers om deel te nemen aan UAB-Online. De terugkoppeling verloopt via uw eigen UAB-Online website. Ook schippers, bevrachters en surveyors krijgen via de feedback website inzage in de verwachte aan- en afmeertijden van de schepen. Op deze manier verlaagt u ook het aantal telefoontjes met vragen hierover bij de loading master. Verder is het mogelijk om informatie over de aangemelde schepen digitaal uit te wisselen met uw backoffice. Dat gebeurt met een op maat gemaakte koppeling via een zogenaamde web-service.

De zes grootste voordelen van UAB-Online


Vermindert de kans op foutieve invoer en de noodzaak tot telefonische communicatie met meer dan 50%.

1.

Optimaliseert uw steigerplanning en verbetert de steiger efficiency tot wel 70%.

2.

Geeft uniforme en digitale aanmeldingen van schepen.

3.

Vergroot tijd en aandacht voor de primaire taak: veilig laden en lossen van (gevaarlijke) goederen.

4.

Geeft eerder en beter inzicht in de te verwachten schepen.

5.

Biedt vrijheid in het bepalen van de gegevens die schippers aan moeten leveren.

6.

Interesse?


Heeft u interesse in UAB-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.